Специалистите за Линопрост

Д-р Филип Йовчев
Специалист по урология и обща медицина

Линопрост помага за стопиране процеса на растеж на простатата, а също и за спиране на възпалителния процес. Подобрява се сексуалната функция при мъжа и намалява риска от развитие на рак на простата. Аз препоръчвам на своите пациенти да приемат продукта непрекъснато и те се радват на едно подобрено качество на живот, без позиви за уриниране през нощта. Много е важно да отбележа, че Линопрост няма никакви противопоказания!

Д-р Атанас Цветков
Уролог

Линопрост съдържа четири биологично-активни вещества с доказана клинична ефективност. Иска ми се да наблегна на растението Африкански Пигеум, което прави Линорпост уникален продукт и го отличава от всички останали на пазара! Африканският Пигеум нормализира нивата на тестостерон и поддържа добрата сексуална функция. Линопрост потиска растежа на простатата и улеснява уринирането като отпуска гладката мускулатура на простатата.

Д-р Томи Блажев
Уролог

Линопрост е изключително ефективен продукт за облекчаване на проблеми с увеличената простатна жлеза, включващи симптоми в долния уринарен тракт, които пречат на качеството на живот на мъжете. При продължителен прием на продукта от 3 до 6 месеца, се отчитат отлични резултати при проблеми с затруднено уриниране и нарушения в сексуалната функция. Пациентите, които имат симптомите на ДПХ, е необходимо да приемат по една таблетка вечер.

Д-р Жираир Крикор Мелконян
Специалист по обща медицина

Линопрост е отлично решение, както при възникнали вече симптоми на увеличена простата, така и за превенция. Продуктът потиска растежа на простатата като блокира секрецията на веществата, предизвикващи възпаление, и възстановява нарушения хормонален баланс. Действието му е свързано с улесняване на уринирането, подобряването на сексуалната функция, облекчаване усещането за тежест в тазовото дъно и значително намаляване отока на простатата.

Специалистите съветват

 
Пийте по-малко алкохол, кофеин и газирани напитки
Те могат да раздразнят пикочния мехур и да влошат симптомите, свързани с уголемяване на простатата.
Пийте по-малко течности вечер
Избягвайте да пиете каквото и да било около два часа преди лягане. Това може да ви помогне да не ставате през нощта. Уверете се, че въпреки всичко приемате достатъчно количество течности през деня.
Планирайте посещенията до тоалетната
Не забравяйте да посетите тоалетната преди дълги пътувания или когато знаете, че в следващите часове ще имате ограничен достъп до тоалетна.
Практикувайте двойно изпразване
Това включва изчакване няколко минути след като приключите с уринирането, преди да се опитате да отидете отново. Може да ви помогне да изпразните вашия пикочен мехур правилно. Но не се напрягайте и не оказвайте прекомерен натиск върху пикочния си мехур.
Консултирайте се с вашия лекар при прием на лекарства
Това включва например антидепресанти или деконгестантни продукти, които могат да влошат симптомите на ДПХ.
Яжте повече плодове и фибри
Това ще ви помогне да избегнете запек, който може да окаже натиск върху пикочния мехур и да влоши симптомите на уголемена простата.
Купи онлайн