Линопрост притежава уникална формула, която съдържа четири биологично-активни вещества от първа степен на доказана клинична ефективност, включени в последните препоръки за лечение на Доброкачествена простатна хиперплазия на Европейската асоциация по урология.
 

Сау Палмето/ Сереноа репенс

saw_palmeto
Сау Палмето наричат палмата джудже с научно наименование Serenoa repens. Екстрактът подпомага нормалната големина на простатата, нормалния интервал на уриниране, предпазва от доброкачествено увеличение на простатната жлеза и облекчава симптомите на възпаление при вече започнал процес на хиперплазия на простатата като забавя развитието на заболяването.

Африкански пигеум

pygeum
Наличието на Африкански Пигеум прави Линопрост уникален и го отличава от всички продукти на пазара. Пигеумът спомага нормализирането нивата на тестостерон и възстановяването при ДПХ. Лечебното растение притежава противовъзпалителни свойства и е от полза при хроничен простатит и сексуална дисфункция. Освен това активира имунната защита и спомага за намаляването на отока на простатата. Намалява нивата на хормона пролактин, понижава и спира активността на холестерола в простатата.

Коприва

kopriva
Още от древността копривата е позната като средство, което допринася за пречистване на кръвта и нормалното отделяне на урината. Тя е изключително полезна за нормалното функциониране на пикочните пътища. Екстрактът от корен на коприва е ефективен при лечение на ДПХ, особено при съчетание с екстракт от Сау Палмето/ Serenoa repens.

Ликопен от домат

lycopene
Ликопенът има мощно антиоксидантно действие и може да бъде полезен в превенцията на рак на простатата. Ликопенът е най-активно присъстващият в простатата каротеноид, затова при мъжете, които консумират богати на ликопен храни, рискът от рак на простатата намалява значително.
Купи онлайн